Thuiswerk afspraken planners ( m/v)
Gepost door Qualitycalls 
Thuiswerk afspraken planners ( m/v)
31 augustus 2018 20:09
Thuiswerk afspraken planners ( M/V)
Thuiswerk , geen reistijd.
Wij zijn per direct op zoek naar zeer ervaren telemarketeers:
Quality-Calls is het snelst groeiende homeshore callcenter in Europa en Zuid Amerika . We bellen uit voor grote en kleine bedrijven om afspraken te maken voor de buitendienst medewerkers. Je wordt dus een belangrijk verlengstuk van deze salesteams, want zonder de afspraken die je gaat maken kunnen zij niet naar buiten!
€ 1000,00 basis salaris, bonus tot € 500,00 goed mogelijk . Het is op freelance basis .
Werktijden : Lokale Nederlandse tijd .
Werktijden : maandag tm vrijdag van 0930-1230 en/of 1330-1630 of van 1800-2100
buiten!
Functie eisen Can you sell ice to an Eskimo ? Je ziet werken met targets als een positieve uitdaging Je beschikt over een winnaars mentaliteit Nee is voor jou de start van een leuk salesgesprek Je kunt moeiteloos contacten leggen met een aanstekelijk enthousiasme 6 maanden B2B ervaring is een Pré Uitstekende internet verbinding , kennis van computer, headset en een gratis Skype account, meer heb je niet nodig .
ProfielFunctie eisen Can you sell ice to an Eskimo ? Je ziet werken met targets als een positieve uitdaging Je beschikt over een winnaars mentaliteit Nee is voor jou de start van een leuk salesgesprek Je kunt moeiteloos contacten leggen met een aanstekelijk enthousiasme 6 maanden B2B ervaring is een Pré Uitstekende internet verbinding , kennis van computer, headset en een gratis Skype account, meer heb je niet nodig .
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen