Online workshop Interieur en Decoratie Styling
Gepost door corrina 
Online workshop Interieur en Decoratie Styling
05 oktober 2013 23:19
Online workshop Interieur en Decoratie Styling”


Deze workshop is verdeeld in praktijk gerichte opdrachten en achtergrond informatie die je in je eigen tempo kan volgen. Deze praktijk-opdrachten zijn zo op elkaar afgestemd dat je samen met de achtergrond informatie een heel stylings-project doorloopt. Onze tip is dan ook; gebruik de ruimte die je wil veranderen als je stylings-project.


Hoe gaat het in zijn werk
Na je aanmelding krijg je een bevestiging en onze betaalgegevens. Als de betaling bij ons binnen is wordt de workshop in zijn geheel opgestuurd via de e-mail of via de post. Deze kan je dan in je eigen tempo doorlopen.
In het eerste hoofdstuk staan de praktijk-opdrachten die je naar het eind resultaat zullen leiden. Het resultaat van je praktijk-opdrachten kun je naar ons toe mailen, zo ook je vragen die betrekking hebben op de workshop. Elke praktijk-opdracht die we van je ontvangen zullen we ondersteunen en zo nodig voorzien van bruikbare tips. Tijdens de duur van je workshop kan je ons altijd mailen voor vragen en ondersteuning.

De kosten
De kosten voor deze workshop is eenmalig een bedrag van € 45,00. Dit is inclusief het les materiaal, onbeperkte ondersteuning tijdens de duur van de workshop. De eerste cursisten krijgen, zolang de voorraad strekt het “Het Ultieme Woonboek" cadeau. Een heerlijk woonboek met tips en trucs om je huis interichten. Deze krijg je via de post opgestuurd.
Niet inclusief zijn de materialen die nodig zijn om je praktijk-opdrachten te maken.


Start en Tijdsduur
Geen. Je kan het in je eigen tempo en tijd volgen. Er is ook geen vaste begin-datum. Aanmelden kan altijd. Dit geldt ook voor de ondersteuning, deze krijg je van ons totdat je de workshop naar tevredenheid hebt afgerond.

Aanmelden of Informatie
Aanmelden of meer informatie voor deze workshop kan via een prive bericht op dit blog, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 07/10/2013 23:49 door corrina. (bekijk wijzigingen)
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen