Gezocht gemotiveerde teammanager voor haar opstart vanuit Madrid
Gezocht gemotiveerde teammanager voor haar opstart vanuit Madrid
21 februari 2010 22:22
Elders gezien:

---
Streetwise Diálogo Directo SL zoekt een enthousiaste en gemotiveerde teammanager voor haar opstart vanuit Madrid
Naast Nederland en Duitsland start Streetwise nu ook in Spanje. Streetwise Diálogo Directo SL opent op 1 januari 2010 haar deuren. We starten in Madrid en streven uiteindelijk naar een landelijk dekkend kantorennetwerk.

Wij zijn op zoek naar een jonge, enthousiaste, zelfstandige teammanager die met ons vanuit Madrid Streetwise Diálogo Directo tot een succes gaat maken. We zoeken een teammanager die aan het begin van zijn of haar carrière staat, minimaal MBO werk- en denkniveau heeft en op zoek is naar een fantastische uitdaging. Het is heel belangrijk dat de teammanager naast Nederlands of Engels, ook perfect Spaans spreekt.

Als teammanager heb je de dagelijkse leiding over een team van ongeveer 25 wervers die parttime werken voor je werken. Je bent een spin in het web die jouw team zo goed mogelijk motiveert, stimuleert en begeleidt om zoveel mogelijk donateurs te werven. Naast het leiden van de shifts hou je je bezig met het werven van nieuwe personeel, de planning, administratie en het organiseren van werfacties. Je laat je wervers optimaal presteren, maar je zorgt er ook voor dat jullie een hecht team vormen en maakt het voor hen echt leuk om bij Streetwise te werken.
De uitdaging van een teammanager ligt in het op- en uitbouwen van een gezellig, gemotiveerd en prestatiegericht team dat er helemaal voor gaat en de gestelde targets haalt.

Bij Streetwise Diálogo Directo SL kun je managementervaring op doen binnen een jonge, informele en dynamische organisatie. Wij hanteren flexibele werktijden en prima arbeidsvoorwaarden en bonusregelingen. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zijn er, met het oog op onze expansie ambitie, voldoende doorgroeimogelijkheden.

Zin in deze uitdaging of ken je iemand die hier perfect voor zou zijn?
Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie in het Engels/ Nederlands en Spaans naar mark@streetwise.nl. Of stuur deze vacature door naar broers, zussen, vrienden,kennissen, neven, nichten of buren.
------
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen